Skip to main content

Fysiotherapie

Problemen in houding en beweging, pijnklachten en/of stijfheid aan spieren of gewrichten. Bewegings- problemen door een aandoening aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart en longen.

Voor wie?

Fysiotherapie richt zich op alle aspecten van problemen in houding en beweging, pijnklachten en/of stijfheid aan spieren of gewrichten. Maar ook bewegingsproblemen door een aandoening aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart en longen kunnen worden behandeld.

Aanpak

De fysiotherapeut verhelpt of vermindert de klachten. De fysiotherapeut informeert u over de oorzaak en het gevolg. Naar aanleiding van lichamelijk onderzoek zal een behandelplan opgesteld worden, dat kan bestaan uit massage, gewrichts- en spiermobilisatie en/of een oefenprogramma. Met de zeer uitgebreide oefenfaciliteiten bieden wij een optimale begeleiding in het herstel.

Behandeling aan huis

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen is er de mogelijkheid van behandeling aan huis, ook wanneer u woonachtig bent in een zorginstelling.

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken met één van onze fysiotherapeuten kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Bilgaard. De contactgegevens vind u hier.

Ons volledige zorgaanbod.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.