Skip to main content

Leefstijlcoaching

Bij leefstijl denken veel mensen aan afvallen en voeding. Leefstijlcoaching is meer dan dat. Het gaat om een blijvende gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Bij leefstijl denken veel mensen aan afvallen en voeding. Leefstijlcoaching is meer dan dat. Het gaat om een blijvende gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.. Samen met jou kijken we naar de aandachtspunten en gaan wij je helpen om deze blijvend te veranderen. Spreekt dit je aan? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

NB: de Leefstijlcoaching wordt NIET vergoed door uw verzekeraar: vraag naar de tarieven.

Stoppen met Roken Coaching

Begeleiding door middel van gesprekken is over het algemeen effectiever dan alleen zelfhulpmateriaal, zoals folders en online informatie. De effectiviteit van de hulp bij stoppen met roken is groter als deze wordt uitgevoerd door daartoe opgeleide begeleiders. Deze zijn te vinden in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

NB: De Stoppen Met Roken begeleiding wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar (de Friesland / Zilverenkruis) uit de Basisverzekering en komt NIET ten laste van uw eigen risico!

Afspraak maken

Om een afspraak te maken met één van onze fysiotherapeuten kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Bilgaard. De contactgegevens vind u hier.

Ons volledige zorgaanbod.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.