Skip to main content

De Praktijk

De fysiotherapeuten van praktijk Bilgaard hebben veel te bieden op het gebied van gezondheid en beweging. Dit geldt zowel voor mensen die in een prettige omgeving willen sporten als voor mensen die op zoek zijn naar een ervaren team om u van uw klachten af te helpen.

Gezond zijn

U kiest in de eerste plaats voor gezond zijn, niet voor een bepaalde behandeling. Samen met u zorgen wij ervoor dat we de oorzaak van uw ongemak oplossen. We denken hierbij niet alleen aan effecten op de korte termijn. Het gaat er immers niet alleen om dat uw klachten verminderen of verdwijnen. Ze moeten ook weg blíjven. Eenvoudig uitgelegd komt onze methode erop neer dat wij samen met u uw situatie vanuit alle mogelijke invalshoeken bekijken en beoordelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor klachten aan bijvoorbeeld uw rug, knie, schouders, nek en armen. Maar ook wanneer u kampt met depressies en spannings- en reumatische klachten kunt u op ons bouwen.

Trainingsmogelijkheden

In de fysiotherapie zijn medische trainingsmogelijkheden niet meer weg te denken. Fysiotherapie Bilgaard heeft dan ook zeer ruime oefenzalen met moderne apparatuur in het pand. Alle therapeuten zijn speciaal opgeleid om u optimaal te begeleiden in de trainingszalen. Op die manier kunnen wij u ondersteunen uw doelstellingen te behalen.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken met één van onze fysiotherapeuten kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Bilgaard. De contactgegevens vind u hier.

Ons volledige zorgaanbod.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.